Társoldalunk:

Kassai Viktor barátnője is elbánt a maga Bayernjével

2017.10.12. 20:29

Kassai Viktor emlékezetes hibái miatt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében volt kénytelen búcsúzni az előző szezonban a Bayern München. Ezúttal a játékvezető barátnője, Kulcsár Katalin vívta ki a bajor klub és szurkolói ellenszenvét.

Az olimpiai (2008) és BL-döntőt (2011) is vezető Kassai Viktor az előző szezonban a BL negyeddöntőjében a Real Madrid–Bayern München párharc második - müncheni - mérkőzésén jogtalanul állította ki a bajorok chilei középpályását, Arturo Vidalt, valamint megadott két lesgólt a spanyoloknak, mindkettőt Cristiano Ronaldo szerezte a hosszabbításban.

Kassai verte az első szöget Ancelotti koporsójába?

A 27-szeres német rekordbajnok Bayern München múlt csütörtökön azonnali hatállyal menesztette Carlo Ancelottit a csapat éléről. Kiderült, hogy a sztárjátékosok folyamatosan fúrták az olasz trénert. Az elmúlt napokban sorra érkeztek a negatív hírek a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes edzőről, a legújabb vádak szerint pocsék edzéseket tartott.

Ezúttal pedig Kulcsár Katalin - aki történetesen Kassai Viktor párja a pályán kívül - került a Bayern célkeresztjébe. A női Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutásért a Bayern–Chelsea párharc müncheni visszavágóját kapta a tavaly a világ legjobb női bírójának választott Kulcsár. Az első meccset Londonban az angolok nyerték 1-0-ra. A visszavágón a Bayern már 2-1-re vezetett, amikor a magyar játékvezető előbb egy nyilvánvaló kezezést nem vett észre a Chelsea 16-osán belül, majd lökés miatt nem adott meg gólt a németeknek - így idegenben lőtt góllal végül az angolok jutottak tovább. Az összefoglalóban 3:20-tól láthatóak a vitott jelenetek:

"Milyen szabálytalanságot látott vajon? Valami egészen más műsort nézhetett" - méltatlankodott a találkozó után a Bayern edzője, Thomas Wörle, hozzátéve, hogy az első meccset is egy lesgóllal nyerte meg a Chelsea. - Ezúttal pedig járt volna nekünk egy büntető, és akkor 3-1 ide. Egy olyan jó csapat ellen, mint a Chelsea, túl sok ennyi balszerencsés momentum. A Chelsea jutott tovább, ez tény, de fel kell tenniük a kérdést maguknak, hogy hogyan."