Kemény Dénes szerint Bernd Storckból hiányzik az önkritika

Hungary v Latvia - FIFA 2018 World Cup Qualifier News General News Sports PRAYER SOCCER PLAYER Hungary Budapest Soccer Team World Cup Qualification TEAM Soccer Match FIFA 2018 World Cup
Bernd Storck the coach of Hungarian Team before the World Cup qualification match between Hungary and Latvia at Groupama Arena on Aug 31, 2017 in Budapest, Hungary. (Photo by Robert Szaniszló/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A férfi vízilabda-válogatott korábbi sikeredzője, Kemény Dénes szerint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányából, Bernd Storckból hiányzik az önkritika. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke elárulta, hogy ha a csapata egy nem magas szinten jegyzett ellenféllel szemben csak nehezen nyer, ment volna az elnökhöz.

Kemény Dénes nagyon szereti a futball, a delmagyar.hu-nak adott interjúból kiderül, több focimeccset néz a tévében, mint vízilabdát. Így kikerülhetetlen volt a kérdés, hogy mit tett volna Bernd Storck helyében, akinek a Feröer elleni meccsen a szurkolók a távozását követelték.

Bernd Storck helyzete nem túl rózsás Forrás: NurPhoto/Robert Szaniszlo/NurPhoto/Robert Szaniszlo

„Ha a közönség azt szeretné, hogy ne folytassam, nem lehet annyira fontos, hogy én mit képzelek a helyzetről.”

A Millennium vezetőedzője, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi szövetségi kapitány (b) és Kósz Zoltán másodedző a masters korosztályú vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján a 40+-os korcsoport döntőjében játszott Millennium-Szentpétervár mérkőzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában Forrás: MTI/Czagány Balázs

„Az eredmény elfogadható lenne, mert Svájc és Portugália megelőzhet, de voltak halványabb eredmények.”

„Megnéztem az elnökség névsorát, és úgy voltam vele, hogy ezek azért engem ne váltsanak le.”

Nagy a tolongás: Storck helyére Rossi és Szabics is esélyes

A szövetségi kapitány sorsáról csak kedden döntenek, de már az utódról találgat mindenki.