Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Kispest Honvéd korábbi vezetőedzője, a jelenleg a Dunaszerdahely futball csapatánál dolgozó Marco Rossi is esélyes a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A szurkolók is szívesen látnák a válogatott élén az olasz szakembert, aki most saját Facebook oldalán reagált a pletykákra. 

"Napok óta beszélnek róla. Talán néhányan az újságokban is olvasták. Rengeteg csodálatos üzenetet kapok, mindez nagy büszkeséggel tölt el. Néhány nappal ezelőtt pontosan ezen az oldalon arról írtam, hogy érzek Magyarország iránt /második otthonomnak neveztem/.

Jó néhány évet töltöttem el Magyarországon, és amikor csak tehetem, visszatérek. Nagyon szeretem a magyarokat, a kultúrát, a futball tradíciót, de el kell mondanom valamit.

Igyekszem becsületes és pofi lenni, akár a munkámról, akár a magánéletemről van szó, így szeretném leszögezni, hogy egészen mostanáig nem kaptam semmilyen megkeresést, és érvényes szerződésem van a DAC csapatával.

Pillanatnyilag a holnapi Zólyombrézó elleni mérkőzésre koncentrálok, ugyanakkor szeretném megköszönni azt a sok szeretetet, ami az igazat megvallva nagyon jól esik a lelkemnek. Arra emlékeztet, hogy minden múltbeli esemény ellenére talán mégiscsak jól végzem a munkámat, ha ennyien kellemes emlékeket őriznek rólam.
Sok szeretettel ölellek benneteket!
Marco"

Az MLSZ jövő kedden dönt Bernd Storck szövetségi kapitány sorsáráról.