Káprázatos Nikolics-forma, három gól a Philadelphiának

Nikolics Nemanja, Chicago Fire
Nikolics Nemanja a következő szezonban is szeretne történelmet írni
Vágólapra másolva!
Nemanja Nikolics három góljával a Chicago Fire 3-2-re legyőzte a Philadelphia Union együttesét az MLS legutóbbi játéknapján. A magyar idő szerint vasárnap éjjel megrendezett találkozón Nikolics káprázatosan játszott. 24 góljával jó eséllyel pályázik a gólkirályságra Amerikában.

Nikolics már a 3. percben vezetést szerzett csapatának, de az ellenfél innen még fordítani tudott. A 6. percben Kappelhof, a 13-ban pedig Bedoya lőtt gólt, ezzel még negyedóra sem telt el, máris 2-1-re a Philadelphia vezetett.

A 64. és a 78. percben azonban újra jött Nikolics, aki előbb tizenegyesből egyenlített, majd a győztes gólt is megszerezte.

Chicago Fire–Philadelphia Union 3–2 (Nikolics Nemanja három gólt lőtt.) New England Revolution–New York City FC 2–1 (Németh Krisztián a New Englandben 70 percet játszott.)

Stieber Zoltán csapata, a DC United 4-0-ra kikapott a Portland együttesétől. Stieber kezdő volt, de a 67. percben lecserélték. Sallói Dániel együttese, a Sporting KC pedig 0-0-s döntetlent ért el a Hosuton ellen, Sallói végig a pályán volt.