Legendával erősít a horvát válogatott

491922461 Horizontal
Croatia's forward Mario Mandzukic (2nd L), Croatia's forward Ivica Olic (2nd R) and Croatia's defender Darijo Srna (4th R) discuss with Mexico's defender Hector Moreno (R) after he fouled Croatia's goalkeeper Stipe Pletikosa (L) during a Group A football match between Croatia and Mexico at the Pernambuco Arena in Recife during the 2014 FIFA World Cup on June 23, 2014. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND / AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND
Vágólapra másolva!
A horvát labdarúgó-válogatott szakmai stábjának tagja lett Ivica Olic, aki korábban 104 alkalommal játszott a csapatban.

A horvát szövetség csütörtökön közölte, hogy a Hamburger SV, a Bayern München és a VfL Wolfsburg volt támadója bekerült a trénerek közé.

- mondta a 38 éves sportember, aki idén nyáron vonult vissza az aktív játéktól.
A jelenleg Zlatko Dalic szövetségi kapitány által irányított horvátok még versenyben vannak a jövő évi, oroszországi világbajnokságon való részvételért: a novemberi pótselejtezőben a görög csapat lesz az ellenfelük.
"Az a célunk, hogy kijussunk a vb-re, úgy gondolom, ennek eléréséhez én is hozzá tudok tenni valamit" - fogalmazott Olic.