Társoldalunk:

Fehér Csaba megbocsát Storcknak

2017.10.21. 09:57

Fehér Csaba neve is felmerült, mint az ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán segítője, de a PSV-vel játékosként holland bajnoki címig jutott szakember ezt kizárta, viccesen hozzátéve, hogy maximum játékosként térne vissza.

Szélesi lehetséges segítőjeként három szakembert emlegetnek: Szabics Imrét, Lőw Zsoltot és Fehér Csabát. Utóbbit kihúzhatjuk erről a listáról.

Fehér Csaba maximum játékosként térne visszaForrás: http://www.vkla.hu

"Megtisztelő, hogy ilyen illusztris társaságban szerepel a nevem, de ez az én esetemben abszolút nem aktuális, mert nem dolgozom edzőként. Ha választani lehet, akkor játékosként térnék vissza. De viccet félretéve, azt, hogyki legyen, hogy legyen, érinteni kell azt a témát, hogy hiányzik egy sportigazgató a rendszerből, akinek már ez lett volna a feladata, hogy hetekkel, esetleg hónapokkal ezelőtt elkezdjen gondolkodni ilyen irányba, hogy ha egyszer Storck úr nem lesz, akkor ki legyen helyette.Ez a sportigazgató Storck úr volt, úgyhogy meg tudjuk neki bocsátani, hogy nem gondoskodott a saját utódlásáról" – nyilatkozta Fehér a Sport24-nek.