Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, a Paris Saint-Germain által rekordösszegért szerződtetett Neymar nem érzi jól magát új állomáshelyén. A brazil világsztár nyári Párizsba igazolása óta már másodszor látogatott vissza Barcelonába. A katalán sztárcsapat edzője, Ernesto Valverde is szívesen látná újra a keretben a 25 éves támadót.

Neymar Barcelonába való visszatérése után a katalán Beteve televíziós társaság megkérdezte a katalán csapat edzőjét, hogy visszavásárolná-e a brazil játékost, ha lenne rá lehetősége?

Ernesto Valverde nem tiltakozna, ha Neymarral kellene dolgoznia Forrás: indosport.com

„Erre azt mondanám, hogy duplaszaltó piruettel.

Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. De spekulációkat nem szeretnék kommentálni" – jelentette ki Ernesto Valverde, aki csapatával tíz forduló után kilenc győzelemmel és egy döntetlennel veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot.

A 81-szeres brazil válogatott támadó nyári átigazolása óta 11 mérkőzésen lépett pályára a Paris Saint-Germainben, tíz gól és nyolc gólpassz áll a neve mellett. Szerződése 2022 nyaráig érvényes a párizsi csapattal.

PR-Neymar mindent visz, de mit keres a FIFA álomcsapatában?

Október 23-án a londoni Palladium Színházban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) díjazta az idei szezon legjobbjait. Az év kapusa Gianluigi Buffon lett, a Puskás-díjat a francia Olivier Giroud kapta meg, míg a legjobb játékos díját Cristiano Ronaldo happolta el Lionel Messi és Neymar Jr. elől.