Hamburgban a Fradi edzőjét emlegetik

Farewell match for David Jarolim Thomas Doll SQUARE FORMAT
Former HSV coach Thomas Doll of the HSV All-Stars Team reacts during David Jarolim's farewell match, HSV-Allstar-Team vs Jarolim-Dream-Team, at Imtech Arena in Hamburg, Germany, 28 March 2015. PHOTO: AXEL HEIMKEN/dpa
Vágólapra másolva!
A Hamburg labdarúgócsapata jelenleg a 16. helyen áll a Bundesligában, amely osztályozós pozíció. Bár edzőváltás még nem történt, az északnémet városban egyre többször emlegetik Thomas Doll nevét. Akinek 2019-ig érvényes szerződése van a Ferencvárosnál.

Thomas Doll jelenleg az NB I-ben listavezető Ferencváros vezetőedzője. Jens Todt, a Hamburg igazgatója a Bild című lapnak nyilatkozott.

Trotz 8 Spielen ohne Sieg - HSV-Bosse lassen Gisdol in Ruhe

Acht Spiele ohne Sieg! Für Mirko Slomka (2014) und Bert van Marwijk (2013/14) war da Schluss. Beide Trainer wurden beim HSV gefeuert. Für Markus Gisdol (48) geht es erst mal weiter. Vorsitzender Heribert Bruchhagen (69) sagte Sonntag zu BILD: „Jedes Statement zum Trainer macht keinen Sinn. Dazu äußern wir uns nicht."

Ha beleolvasnak ebbe a nyilatkozatba, látják, hogy felbukkan benne Thomas Doll neve. A Ferencváros jelenlegi edzője tehát ott van Todt direktor kívánságlistáján, annak is az első helyén. Ugyanakkor a nyilatkozat azt is leszögezi, hogy egyelőre nem terveznek edzőváltást, a Hamburg kátyúba ragadt szekerét Markus Gisdolnak, a jelenlegi trénernek kell kirántania.

Thomas Doll nevét egyre többször emlegetik Hamburgban Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Axel Heimken

Thomas Doll szerződése 2019-ig szól a Ferencvárosnál.

A német edző 2004 és 2007 között már dolgozott a HSV edzőjeként.

A Hamburg a hét végén a tabella 12. helyén álló Stuttgartot fogadja hazai pályán, míg a Fradi a Debrecennel játszik rangadót.