Társoldalunk:

Hosszabbításban lőtt góllal nyert az Atlético

2017.11.04. 15:05

A Valencia hazai pályán magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Leganés ellen a La Liga 11. fordulójában, míg az Atlético Madrid az utolsó pillanatokban szerezte meg a ygőzelmet a Deportivo otthonában.

A tebella második helyén álló Valencia már a 14. percben megszerezte a vezetést Dani Parejo megpattanó szabarúgásból szerzett góljával.

Ezt követően egészen a 71. percig csend volt, addig legfeljebb Claudio Beauveu helyzetét írhattuk föl - hihetetlen, hogy ki tudta hagyni. Ráadásul még hogy!

Az említett 71. percben aztán Rodrigo egy fejessel tovább növelte az előnyt, aki idénybeli hetedik gólját a hetedik ellenfél rovására szerezte. Majd a 82. percben Santi Mina egy büntetővel lezárta a meccset.

A Valencia sorozatban hetedik győzelmét szerezte meg, amire korábban még soha nem volt példa egy szezonon belül a klub történetében.

Az Atlético Madrid kiegyenlített meccset játszott a Deportivo La Corunával, de gól csak az utolsó pillanatokban született. Egy szabadrúgás után Thomas volt eredményes.

Az Atlético feljött a harmadik helyre, bár a vasárnap a Las Palmast fogadó Real Madrid visszaelőzheti fővárosi vetélytársát.

Eredmény, La Liga, 11. forduló:
Valencia-Leganés 3-0 (1-0)
Deportivo La Coruna-Atlético Madrid 0-1 (0-0)

Alavés-Espanyol 18.30
FC Barcelona-Sevilla 20.45