Társoldalunk:

Nikolics gólokat szeretne rúgni a válogatottban

2017.11.08. 11:09

Nikolics Nemanja nagyon várja, hogy csütörtökön Luxemburgban, több mint egy év után ismét magára ölthesse a magyar labdarúgó-válogatott mezét.

„Örülök, hogy egy év után ismét a csapattal vagyok.

Nagyon motiváltan érkeztem. Rég szereztem gólt a nemzeti együttesben, ideje lenne ismét betalálni”- jelentette ki az elutazás előtt a Liszt Ferenc repülőtéren tartott szerdai sajtótájékoztatón a Chicago Fire gólkirály csatára, aki legutóbb tavaly októberben szerepelt a válogatottban, melynek színeiben több mint két esztendeje nem volt eredményes.

Nikolics elárulta, hogy beszélt a leendő szövetségi kapitánnyal, Georges Leekensszel, de csak általános dolgokról ejtettek szót. Számára szimpatikus és érdeklődő volt a belga szakember. A korábban a magyar és a lengyel bajnokságban is gólkirály játékos kifejtette, reményei szerint egyszer olyan bizalmat kap a válogatottban is, mint klubcsapataiban, amelyekben még nem okozott csalódást edzőinek.

Újra a magyar válogatottal készül Nemanja NikolicsForrás: NurPhoto/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

„Két jó eredménnyel szeretnénk elbúcsúztatni ezt az évet, de válogatott szinten nincs könnyű mérkőzés.

Luxemburgban nekünk kell a tempót diktálni, és nem kell alkalmazkodnunk az ellenfél játékstílusához, azt kell végrehajtanunk, amit mi elterveztünk és gyakoroltunk az elmúlt napokban”- mondta a csütörtöki meccsel kapcsolatban Nikolics, aki megjegyezte, hogy megtekintették a luxemburgi csapat őszi bravúrját, amikor gól nélküli döntetlent ért az Eb-döntős Franciaország vendégeként.