Társoldalunk:

Nikolics gólkirályként sem szállt el

2017.11.09. 07:44

Nikolics Nemanja volt az egyetlen, aki foglalkozott a Luxemburgba utazó magyar labdarúgó-válogatott  szurkolójával a Liszt Ferenc repülőtéren. A Bors Online beszámolója szerint csupán egy fiatal drukker ment ki, hogy elköszönjön a csapattól, a válogatott tagjai azonban észre sem vették őt, vagy ha igen, elsiettek mellette. 

Nikolics azonban - miután végzett a nyilatkozatokkal -, mindenkit megkerülve odalépett az árválkodó szurkolóhoz meghálálni a várakozást. Autogramot adott neki és még egy közös fotóra is összeállt vele.

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság, az MLS gólkirálya, a Chicago Fire csatára a lapnak azt mondta, nem sztároltatja magát, nem is érzi magát annak. Jólesik, ha szeretnek a szurkolók, de a legjobb, ha gólokkal, gólpasszokkal tudom segíteni a csapatomat – mondta az Amerikában 34 találkozón 24 gólt szerző és 4 gólpasszt adó csatár. 

Nikolics a válogatottban is ontani akarja a gólokatForrás: Nikolics Nemanja/Facebook

"Valóban volt idő, amikor Nikolics tíz-tizenöt percre utazott csak haza, de most a kezdőben is lehet rá számítani" – idézi a Bors Online Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitányt.