Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid nyáron szerződtetni fogja az Internazionale argentin támadóját, Mauro Icardit.

A 24 éves játékos a francia Karim Benzema helyére érkezhet, aki az utóbbi időben mélyen tudása alatt teljesít. A Real Madrid csatára az idei szezonban 13 mérkőzésen csak kétszer volt eredményes, ez vajmi kevés a világ egyik legjobb csapatában. A Bajnokok Ligája címvédője már évek óta szeretné Benzemát kiváltani egy igazi klasszissal, a sajtóban legtöbbször a Bayern München lengyel támadója, Robert Lewandowski neve merült fel.

Karim Benzemát folyamatosan a kritizálják a Real Madrid-szurkolók Forrás: DPPI/Benjamin Cremel

A 15-szörös olasz válogatott, a Premium Sport szakkommentátoraként dolgozó Daniele Massaro tudhat valamit, ugyanis elszólta magát Icardi jövőjével kapcsolatban.

– mondta Massaro, aki 1994-ben világbajnoki ezüstérmet nyert az olasz válogatottal, míg az AC Milannal négy bajnoki címig és egy Bajnokok Ligája győzelemig jutott.

Mauro Icardi, az Internazionale csapatkapitánya az idei szezonban is brillírozik: 13 mérkőzésen 13 gól a termése. Ennél csak a Lazio csatára,

Ciro Immobile büszkélkedhet jobb mutatóval, neki 15 gólja van a Serie A-ban.

Mauro Icardi az olasz bajnokság egyik legértékesebb játékosa Forrás: AFP/Miguel Medina

Icardi szerződése 2021 nyaráig érvényes a milánói csapatnál. A piaci értéke 50 millió euró, de Neymar rekordösszegű átigazolása óta felmentek az árak a piacon, így az sem kizárt, hogy

az átigazolási díja meg fogja haladni a 100 millió eurót.