Társoldalunk:

Szeretne maradni a Manchester United spanyolja

2017.11.24. 13:55

Juan Mata jól érzi magát a Manchester United labdarúgócsapatában, és szívesen maradna a jövő nyarat követően is, amikor lejár jelenlegi szerződése.

"Jól érzem magam a klubban. A csapat erős, a szurkolói támogatás ugyancsak" - nyilatkozta az ESPN-nek Mata. A spanyol középpályás 2014-ben igazolt a Manchester Unitedhez, amelyben már több mint százötven tétmeccsen lépett pályára.

Juan Mata jól érzi magát ManchesterbenForrás: NurPhoto/Andrew Surma/NurPhoto/Andrew Surma

"Huszonkilenc éves vagyok, reményeim szerint képes leszek még jó pár szezont futballozni" - mondta Mata. Hozzátette: nagyszerű lenne, ha negyvenéves korában még aktívan a pályán lenne. "Mint Ryan Giggs, de azért ez még egy kicsit messze van, tizenegy év van hátra" - hangsúlyozta a légiós.

Matának - aki 13 tétmeccsen eddig egyszer volt eredményes a szezonban - ugyan jövőre jár le a szerződése, ám klubjának egy évre szóló opciós joga van.

A Manchester United az angol bajnokságban tizenkét fordulót követően a második helyen áll a tabellán, nyolcpontos hátrányban az éllovas, városi rivális City mögött. A Premier League hét végi fordulójában a Manchester United szombaton 16 órától fogadja a Brightont.