Vágólapra másolva!
José Mourinho védelmébe vette belga csatárát, Romelu Lukakut, aki a Watford elleni, kedd esti bajnokin nem kevés helyzetet puskázott el.

A Manchester United menedzsere, José Mourinho a sportszergyártók figyelmébe ajánlotta a csatárt, aki a Watford ellen 4-2-re megnyert meccsen csak helyzetekig jutott és utolsó 11 meccsén csak egy gólt szerzett.

A portugál szerint Lukakunak csak egy sportszergyártóra van szüksége, ugyanis jelenleg nincs szerződése egyetlen céggel sem, amely cipőket szállítana neki.

És valóban, a kedd esti meccsen Lukaku egy pár fekete, különösebb jelzés nélküli cipőben lépett pályára a Vicarage Roadon.

Romelu Lukaku cipőjével lehet gond? Forrás: AFP/Glyn Kirk

„Egy komoly cipőszerződés kell neki. Kell egy márka, amely a megfelelő cipőket szállítja neki. Az előző megállapodása lejárt, most pedig a megfelelő ajánlatra vár. Nincs szerződése senkivel, ezért lépett pályára fekete cipőkben" – mondta Mourinho a meccs után.

Romelu Lukaku és a "lebutított" cipő Forrás: AFP/Glyn Kirk

A menedzser egyébként nem hibáztatja csatárát: „A viccet félretéve, remekül dolgozik, mindent megtesz a csapatért, soha nem fogom hibáztatni, amiért nagy helyzetben hibázik, ameddig ilyen hozzáállást mutat. Az irányomból biztosan nincs rajta nyomás."