Társoldalunk:

A nap sportképe: NB I-es edzőkkel egyeztetett Georges Leekens

2017.12.07. 21:50

A fociválogatott szövetségi kapitánya csütörtökön együtt vacsorázott Budapesten az NB I csapatainak vezetőedzőivel. A kötetlen beszélgetésen szinte minden csapat képviseltette magát - írja az mlsz.hu.

Georges Leekens évvégi, informális találkozóra invitálta az NB I-es klubok vezetőedzőit. A találkozón három szakember nem tudott részt venni hivatalos elfoglaltsága miatt – a Paksi FC-t pedig Tököli Attila képviselte –, a mostani beszélgetést azonban minden bizonnyal pótolják majd a felek a közeljövőben.

Georges Leekens és az NB I-es csapatok edzőiForrás: mlsz.hu

A csütörtök esti vacsorán részt vett dr. Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára is. A beszélgetés barátságos légkörét jól mutatja, hogy több mint 2 órán keresztül tartott, ráadásul a szövetségi kapitány ezúttal is megerősítette, hogy rendszeresen szeretne találkozni a csapatok szakvezetőivel.

Ahogy azt korábban is említettem már, szeretném, ha rendszeresen tudnánk beszélgetni az edzőkollégákkal arról, hogyan tudjuk segíteni egymás munkáját, és ezzel a magyar labdarúgás fejlődését. Kíváncsi vagyok a véleményükre, a meglátásaikra, hiszen a klubcsapatok és a válogatott kölcsönösen tudják erősíteni, segíteni egymást – fogalmazott Georges Leekens.