Vágólapra másolva!
Az UEFA PRO licences edzői képzés keretében szerda este a Vidi II bemutató edzésen vett részt Telkiben, melyet a Bundesligában szereplő RB Leipzig másodedzője, Lőw Zsolt vezényelt.

Idén nyáron vette kezdetét a legutóbbi UEFA PRO licences edzői képzés Magyarországon. A szakmai kiválasztási folyamat végén 24, a labdarúgás különböző területén dolgozó edző – köztük két női szakember – kezdhette meg az UEFA legmagasabb szintű képzését. A Vidiből a tanfolyamon Toldi Gábor, a Vidi II szakmai stábjának tagja vesz részt.

Az NB III-as bajnokságban szépen szereplő Vidi II-t kérte fel a szövetség arra, hogy egy bemutató edzésen segítse a tanfolyamon résztvevő edzők munkáját,

a Vidi második csapata pedig örömmel vállalta a megtisztelő felkérést.

RB Leipzig másodedzője, Lőw Zsolt a Videoton második csapatának tartot edzést Forrás: vidi.hu

A bemutató edzést a Bundesligában dolgozó Lőw Zsolt tartotta,

segítői Lisztes Krisztián és az U18-as válogatott szövetségi edzője, Németh Antal voltak – számolt be a vidi.hu. A közel 90 perces foglalkozáson a támadásépítésen volt a hangsúly. Lőw Zsolt olyan gyakorlatokat vezényelt, melyeket az RB Leipzig futballistái is nap mint nap gyakorolnak. A Németországban dolgozó szakember a bemutató edzés végén azt mondta, hogy meg volt elégedve a fehérvári fiatalok teljesítményével.

erre pedig vevők voltak a játékosaink. Egy rendkívül jó, pörgős edzést láthattunk" - nyilatkozta a klub honlapjának Toldi Gábor.