Luis Suárez ketrecharcosnak képzelte magát, de lapot sem kapott

Barcelona v Deportivo La Coruna - La Liga Luis Suarez Barcelona Catalonia Spain SPORT sports FOOTBALL futbol Soccer Deportivo La Liga 2017
Luis Suarez from Uruguay of FC Barcelona during the La Liga match between FC Barcelona v Deportivo at Camp Nou Stadium on December 17, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona vasárnap este 4-0-ra nyert a Deportivo ellen. Luis Suárez két gólt is szerzett, de nem csak a góllövésben jeleskedett az uruduayi.

Suárez köztudottan nem a legnyugodtabb játékos, de ebben az idényben eddig nem igazán borult ki. A Deportivo ellen szerzett két gólja előtt azonban kicsit még frusztrált volt, a 18. percben egy mértani pontossággal kivitelezett könyököst osztott ki a svájci Fabian Schärnek.

Az uruguayi mozdulata nem volt éppen visszafogott, de a játékvezető nem látott okot arra, hogy akár csak egy lapot is adjon a csatárnak, pedig a piros sem biztos, hogy túlzás lett volna.

Suárez szép dolgokat is csinált a Depor ellen. Bár nem neki volt a legnehezebb dolga egyik gólnál sem, de jól kellett érkezni a régi Barcát idéző tiki-taka után.