Vágólapra másolva!
Juhász Roland, Marko Scsepovics, Loic Nego és Kovácsik Ádám is új szerződést talált a fa alatt.

A négy játékos szerződéshosszabbítását a Videoton hivatalos oldalán jelentette be.

Juhász Roland 2013 tele óta a Videoton játékosa, eddig 124 bajnokin lépett pályára, 15 gólt szerzett. Marko Scsepovics 2016-ban a görög Olympiakosz együtteséből igazolt a Vidihez, Kovácsik Ádám és Loic Nego is 2015 óta tagja a fehérvári keretnek.

Juhász, Scepovic, Kovács Zoltán, Nego és Kovácsik Forrás: vidi.hu

„Örülünk annak, hogy Juhász Roland érez magában annyi erőt és motivációt, hogy folytassa a pályafutását. A pályán is látjuk a szerepét hétről-hétre, a teljesítményével is rászolgált a hosszabbításra. Pályán kívül is igazi kapitány, örömteli, hogy sikerült gyorsan megállapodni a folytatásról. Ilyen kaliberű játékosnál, aki ilyen pályafutással büszkélkedhet, általában az dönti el, hogy meddig tud jól teljesíteni, hogy meddig találja meg a saját motivációját. Rolandnál nincs ezzel probléma. Biztos vagyok benne, hogy nem levezetésnek szánja a következő szezont sem, hanem címeket szeretne nyerni a csapattal. Marko Scsepovics igazi góllövő csatár, bízom benne, hogy tavasszal a gólkirályi címre tör majd. Loic Nego hosszú ideje bizonyítja, hogy a bajnokság egyik legjobb légiósa. Nem csak a posztján, hanem az összes játékost figyelembe véve. Ugyan eredetileg jobbhátvéd, de szinte minden edző használta a középpályán is, ahol szintén kiemelkedő teljesítményre képes, valamint fontos gólokat is szerez. Folyamatos iránta az érdeklődés, de a tárgyalások során végig bizonyította lojalitását a Vidi iránt, nem fordult meg a fejében az, hogy visszaéljen a helyzettel és nyáron szabadon távozzon. Kovácsik Ádám folyamatos fejlődést mutatott az elmúlt időszakban. Az NB I egyik legjobb kapusáról beszélünk, ezt bizonyítja a válogatott bemutatkozása is. A klub értékeli a pályán mutatott teljesítményét és a pályán kívül mutatott hozzáállását, így bár az ő szerződése nem járt volna a nyáron, mégis hosszabbításban állapodtunk meg" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

Juhász Roland még motivált Fotó: Polyák Attila - Origo

„Tavaly ilyenkor azt mondtam, hogy lehet, hogy az utolsó szezonom lesz a mostani, viszont Marko Nikolics érkeztével - akivel nagyon megtaláltam a közös hangot - úgy néz ki, ez változik, ami miatt nagyon boldog vagyok.

Februárban lesz 5 éve, hogy a Vidibe igazoltam, szóval folytatom azt a tendenciát, hogy sok időt töltök el játékosként egy csapatban. Nagy öröm számomra, hogy a vezetőség is bízik bennem, és remélem, a szurkolók is örömmel fogadják a hírt a szerződésem meghosszabbításáról. Nyáron 35 éves leszek ugyan, de fizikálisan és mentálisan is erősnek érzem magam" - fogalmazott Juhász Roland.