Társoldalunk:

Cristiano Ronaldo lelépne Madridból?

2018.01.03. 07:45

Titokzatos angliai utazásokkal zárta 2017-et Cristiano Ronaldo. Több angol bulvárlap is úgy tudja, a Real Madrid portugál sztárja nemcsak iskolát keresett hétéves fiának, de több lakást is megnézett London belvárosában és Surreyben. A The Sun szerint ez azt jelentheti, hogy Cristiano készül visszatérni a Manchester Unitedhez. 

A Mirror arról ír, hogy az ötszörös aranylabdás játékos királyokat megillető oktatást szeretne megadni legidősebb gyermekének, ezért olyan iskolába akarja beiratni a kis Juniort, ahová az angol királyi családban nevelkedő gyerekek is járnak. A Thomas's Bettarsea nevű intézményben egy évért nagyjából hatmillió forintos tandíjat kell fizetni. 

Ragyogó gyűjteményForrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Az újságírók érdekesnek találják, hogy pont azok után nézelődött Angliában, hogy a Real Madridnál megromlott a viszonya Florentino Pérez klubelnökkel. Egyrészt azért, mert hiába kérte, hogy a jelenlegi, heti 850 ezer fontos fizetését Lionel Messi heti egymillió fontos béréhez igazítsák, másrészt azért, mert a kivásárlási árát se csökkentették 900 millió fontról 90 millió fontra.