Dárdai-bombával hangolnak Berlinben a Dortmund elleni bajnokira

Soccer - Hertha Berlin vs  VfL Wolfsburg 2-1 SPO Soccer Sports action FULL-LENGTH GESTURE group male HORIZONTAL
Hertha Berlin's Hungarian player Pal Dardai (C) vies for the ball with Wolfsburg's Christian Gentner during the Bundesliga match Hertha Berlin vs Vfl Wolfsburg in Berlin, 01 September 2007. Photo: Soeren Stache
Vágólapra másolva!
Hétvégén kezdődik a Bundesliga tavaszi idénye, melynek első hazai meccsén a Hertha BSC a Borussia Dortmundot fogadja. A fővárosiak máris elővettek egy régi videót kedvcsinálónak, melynek nem kevés magyar vonatkozása van. 

A szombati stuttgarti látogatás után január 19-én már az Olimpiai Stadionban lesz jelenése Dárdai Pál csapatának. A bajnokságban a 10. helyen álló Hertha a 3. helyen tanyázó Borussia Dortmundot fogadja. Hogy a Hertha közösségi média csapata kicsit fokozza a meccsre járási hajlandóságot előástak egy 15 évvel ezelőtti videót.

2003 január 25-én ugyancsak a BVB érkezett Berlinbe. A sárga-feketék a Bayern Münchent üldözték a bajnoki címért folyó harcban, míg a Hertha a középmezőnyben sűrűjében verekedett. Így aztán nyugodtan nevezhetjük meglepetésnek, hogy a berliniek 2-1-re nyertek. Az első gólt a 69. percben Dárdai Pál szerezte egy formás támadás végén. A gól sem volt rossz, de a hazai kapuban tomboló Király Gábor gólörömével igazi a látvány.

A vendégek a 80. percben Jan Koller révén egyenlítettek, azonban egy perccel a rendes játékidő vége előtt a brazil Marcelinho megszerezte a Hertha győzelmét jelentő gólt. Aki ezek után nem megy ki a január 19-i meccsre, az ne mondja többet, hogy "HaHoHe".