Mourinho belerondíthat Pep Guardiola üzletébe

fbl Horizontal FOOTBALL BUST HEADSHOT
Arsenal's Chilean striker Alexis Sanchez looks on during the English Premier League football match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium in London on January 3, 2018. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Már szinte mindenki biztosra vette, hogy az Arsenal chilei támadója, Alexis Sánchez a Manchester Cityben folytatja, de José Mourinho, a városi rivális menedzsere szereti komplikálni a dolgokat.

A Sky olasz kiadása szerint a Manchester City után a United is ajánlatot tett az Arsenalnak Alexis Sánchezért, és José Mourinho akár Henrih Mhitarjan játékjogát is átadná a londoniaknak.

Vajon kék vagy vörös lesz Alexis Manchestere? Forrás: AFP/Ian Kington

A hírek szerint a City 20 millió fontot ajánlott Sánchezért, akinek nyáron lejár a szerződése. A United még ennél is többet adhat a dél-amerikaiért.

A Sky szerint évi 13 millió fontos fizetéssel csábítja a City a chileit, és ha csak nyáron, a szerződése lejártakor igazolna oda, 30 milliós aláírási pénzre is számíthat

Pep Guardiola csapata a nyári átigazolási időszak utolsó napján már megegyezett az Arsenal vezetőivel, 60 millió fontot kaptak volna a játékosért, de nem adták el, mert a helyére kiszemelt monacói Thomas Lemart végül nem sikerült megszerezni.