A City helyett a Unitedben köthet ki Alexis Sánchez

Alexis Sánchez
Arsenal's Chilean striker Alexis Sanchez during the English League Cup semi-final first leg football match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge in London on January 10, 2018. The game finished 0-0. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol SkySports értesülései szerint a Manchester City nem hajlandó kifizetni az Arsenal által kért összeget Alexis Sánchezért.

Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a City már közel van a támadó megszerzéséhez, most mégis úgy tűnik, hogy elakadtak a tárgyalások, sőt, Guardioláék állítólag le is tettek a játékos megszerzéséről.

Nem tudni, mi lesz Alexis sorsa Forrás: AFP/Ian Kington

Az Arsenal 35 millió fontot kér Alexisért, a játékos ügynökei pedig további ötmilliót.

Összesen tehát 40-et kellene kifizetni, ami pitiáner összeg a City átigazolási politikáját ismerve.

A vezetőség viszont hajthatatlan, 20 millónál többet nem akar adni, ezért el is zárkózott az üzlettől - már csak azért is, mert Alexisnek nyáron lejár a szerződése és szabadon igazolható lesz.

Ha erre apellál a City, akkor még az is lehet, hogy lemarad a chileiről: a városi rivális Manchester United már jelezte, hogy szívesen látná a 29 éves játékost.