Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga második helyén álló Videoton FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Barczi Dáviddal, aki már meg is találta új csapatát: a 28 éves középpályás két és féléves szerződést írt alá a Vasas FC-vel.

Barczi Dávid 2016 nyarán szabadon igazolható labdarúgóként érkezett Fehérvárra, azt megelőzően a DVTK játékosa volt. Az előző és a jelenlegi szezonban összesen

hét NB I-es találkozón lépett pályára és három Magyar Kupa-mérkőzés mellett összesen hat EL-selejtezőn is magára ölthette a Videoton szerelését.

Barczi Dávid közös megegyezéssel szerződést bontott a Videotonnal Forrás: www.vidi.hu/Peka Roland

„A Vasas és annak szellemisége mindig közel állt a szívemhez. Örülök, hogy a Vasas vezetése bízik bennem és számítanak rám. Remélem, hamar kilábalok abból a kisebb gödörből, amiben az elmúlt időszakban voltam, és rövid időn belül játékba lendülök.

Ebben segítségemre lesz Remili Mohamed és Vaskó Tamás, akikkel kiváló kapcsolatot ápolok és együtt játszottunk Újpesten" – nyilatkozta Barczi Dávid az angyalföldi klub honlapjának.

A 28 éves játékos a Vasas első téli igazolása. Szombat délelőtt, a Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen debütálhat új csapatában.