Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Cristiano Ronaldo visszatér a Manchester Unitedbe. Hetekkel ezelőtt angol lapok már írtak arról, hogy a Real Madrid portugál sztárja Londonban keres iskolát legidősebb fiának, állítólag néhány lakást is megnézett tavaly év végén. Arról is lehetett hallani, hogy a PSG akar lecsapni a fizetésével elégedetlen ötszörös aranylabdásra, de a legfrissebb sajtóhírek szerint Ronaldónak annyira elege van Madridból, hogy nyáron visszatérhet egykori sikerei színhelyére, az Old Traffordra.

A spanyol AS információi szerint a portugál támadót érzékenyen érintette, hogy még mindig nem hosszabbították meg szerződését a Realnál, emiatt egyenesen úgy érzi, átverte őt a klub vezetősége.

A lap klubhoz közeli forrásoktól úgy értesült, hogy

Ronaldo már csapattársaival is közölte, nyáron távozik Madridból.

Az elmúlt négy évben három aranylabdát is bezsebelő klasszis viszonya sohasem volt felhőtlen Florentino Perez elnökkel, és nem sokat segítenek a helyzetükön azok a hírek, melyek szerint

a jövő Realjának elsőszámú sztárja Mbappé, Neymar, esetleg Hazard lehet.

Könnyen elképzelhető, hogy Cristiano Ronaldo nyáron távozik Madridból Forrás: DPPI/Benjamin Cremel

- mondta korábban CR.

Ronaldo jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes, de az előző szezon Bajnokok Ligája-döntőjében nyújtott teljesítménye után - a Real 4-1-re verte a fináléban a Juventust, többek között a portugál két góljának is köszönhetően - Perez állítólag ígéretet tett neki, hogy meghosszabbítja az együttműködést, a mostaninál is kedvezőbb feltételekkel.

A hírek hallatán felbolydult a piac, a PSG már most élénken érdeklődik a játékos iránt, de Angliában sem az MU lehet az egyetlen kérője, a Chelsea is szívesen látná soraiban a csalódott világsztárt.