Ronaldo zöld jelzést kapott, a nyáron távozhat?

FOOTBALL - SPANISH CHAMP - REAL MADRID v VILLARREAL 2018 CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ESPAGNE FOOT FOOTBALL LIGA MADRID Soccer Spain SPANISH SPORT VILLARREAL cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo korábban arról álmodozott, hogy 40 éves koráig a madridiak játékosa lesz
Vágólapra másolva!
A Yahoo Sport beszámolója szerint a Real Madrid megadta a jelet, Cristiano Ronaldo tárgyalhat az érdeklődőkkel, és nyáron távozhat a madridiaktól.

Ha valóban szakít egymással a Real Madrid és Cristiano Ronaldo, akkor a Paris Saint-Germain vagy a Manchester United lehet a befutó az ötszörös aranylabdás portugál aláírásáért.

Cristiano Ronaldo korábban arról álmodozott, hogy 40 éves koráig a madridiak játékosa lesz Forrás: DPPI/Benjamin Cremel

A katari tulajdonban lévő PSG régóta érdeklődik Ronaldo iránt, ráadásul a párizsiak ki is tudnák elégíteni a portugál csillagászati bérigényét. Kérdés, mit szólna mondjuk Neymar, ha a „nyakára" hoznának egy újabb világsztárt.

A Manchester United a pletykák szerint már többször szerette volna visszaszerezni Ronaldót, és még annak ellenére „szorítanának" neki helyet, hogy bármelyik pillanatban bejelenthetik Alexis Sánchez leigazolását.

Madridi pletykák szerint Florentino Pérez, a klub elnöke a lehető legtöbbet kérné CR-ért, akinek a kivásárlási ára egymilliárd euró, de mindenki tudja, hogy ennyi pénzt senki nem adna érte. A hírek szerint Ronaldo és Pérez se a legboldogabb, hiszen a Realnak már nincs túl sok esélye a bajnoki címre, miközben Ronaldónál Lionel Messi és Neymar is több pénzt keres.

Ronaldo jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes, de miután hosszabbított a Reallal, Neymar és Messi is komolyabb szerződést kapott. Utóbbi évi 35 millió eurót tehet zsebre, ennél pedig jóval kevesebbet garantál Pérez CR-nek.