Finnországgal kezdünk és zárunk a Nemzetek Ligájában

Kádár Tamás; Hamalainen, Kasper akció egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY Helsinki, 2015. június 13.
Kádár Tamás (j) és a finn Kasper Hamalainen az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában já
Helsinki, 2015. június 13. Kádár Tamás (j) és a finn Kasper Hamalainen az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzésen Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott Helsinikiben Finnország ellen kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligájában. Az első hazai találkozón Görögországot fogadjuk zárt kapuk mögött.

A C divízió 2-es csoportjába kerülő magyar válogatott vezetői a lausanne-i sorsolást követően szerda estére meg is egyeztek a rivális görög, finn, észt csapatok irányítóival, így véglegessé vált a csoport menetrendje.

Elkerültük a halálcsoportokat, jó helyen Magyarország a Nemzetek Ligájában

Mindenféle sallang nélkül, feszes tempóban, lendületesen sorsolták össze a csapatokat a labdarúgó Nemzetek Ligájában. Magyarország ennél jobb helyre nem kerülhetett volna. Díszvendégek segítségével, az új torna himnuszának bemutatása után kezdődött meg a labdarúgó Nemzetek Ligájának első sorsolása Lausanne-ban.

Ezek szerint Georges Leekens csapata Finnország ellen idegenben kezdi majd a sorozatot szeptember 8-án, majd következik az első hazai mérkőzés három nappal később, amikor is Görögországot fogadjuk zárt kapuk mögött.

Ezt követően két idegenbeli mérkőzés következik, előbb Görög-, majd Észtországban, hogy aztán a két északi rivális, vagyis a finnek és az észtek ellen zárjunk hazai pályán, ezúttal már szurkolók előtt.

A magyar válogatott programja:
szeptember 8.: Finnország-Magyarország 18.00
szeptember 11.: Magyarország-Görögország 20.45
október 12.: Görögország-Magyarország 20.45
október 15.: Észtország-Magyarország 20.45
november 15.: Magyarország-Észtország 20.45
november 18.: Magyarország-Finnország 20.45