Magyar klubhoz igazolt a futsalos Dróth Zoltán

Németh Péter; Dróth Zoltán; Al-Ioani, Ion
Debrecen, 2015. szeptember 22. Németh Péter (b) és Dróth Zoltán (j), valamint a román Ion Al-Ioani (k) a Magyarország - Románia futsal Európa-bajnoki pótselejtező visszavágó mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2015. szeptember 22-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A kazah Kajrat Almatitól a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapatához igazolt Dróth Zoltán a szombathelyi klub honlapjának pénteki beszámolója szerint.

A 29 éves csatár 2016 januárjában szerződött az akkor Európa legjobb futsalcsapatának számító kazah együtteshez, amellyel a 2016/17-es BL-sorozatban a harmadik helyen végzett, emellett megnyerte a bajnokságot és a kupát. A mostani idényben azonban a Kajrat nem jutott a BL négyes döntőjébe, ám a kupában sikerült a címvédés - Dróth góllal járult hozzá a 4-0-s sikerhez -, és a bajnoki címre is nagy az esélye.

Dróth Zoltán (j), valamint a román Ion Al-Ioani (k) a Magyarország - Románia futsal Európa-bajnoki pótselejtező visszavágó mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A válogatott játékos január 30-án tér haza Kazahsztánból, így az NB I alapszakaszának hajrájában, a rájátszásban és a kupában is a Haladás rendelkezésére áll majd.