Vb-2018: meglepő ellenféllel tartják a főpróbájukat a címvédő németek

német válogatott
jubilation 2:0 fuer Germany: left to right Joshua Kimmich (Germany), Sandro Wagner (Germany) und Mats Hummels (Germany). GES/ Fussball/ WM Qualifikation: Nordirland - Germany, 05.10.2017 Football / Soccer: WC qualification: Nothern Ireland vs Germany, Belfast, October 5, 2017 |usage worldwide
Vágólapra másolva!
A címvédő német válogatott a szaúdi együttessel találkozik utoljára a nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokság előtt.

A német szövetség (DFB) pénteki bejelentése szerint a Nationalelf előbb június 2-án Klagenfurtban lép pályára az osztrák válogatott vendégeként, majd hat nappal később Leverkusenben fogadja Szaúd-Arábiát.

A német válogattot Oroszországba is eélyesként utazik Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Marvin Ibo Güngör

A világbajnokság június 14. és július 15. között lesz 11 orosz város 12 stadionjában. A németek sorrendben a mexikói, a svéd és a dél-koreai együttessel találkoznak az F csoportban. A szaúdiak a házigazda orosz válogatottal lejátszott nyitómérkőzést követően az uruguayi és az egyiptomi csapattal csapnak össze az A jelű négyesben.