A szezon végén visszatérne a világbajnok kapus

Fussball Training  FC Bayern Munich Maenner men Fussballspieler Ballsport Vereinstrikot Club Dress Verein Herren Fussball Football TRAINING Profi SP Datenbank Saison Profis Erste Liga Sport Sports jersey Profifussballer Trikot Spiel Soccer SPO
Manuel NEUER (Torwart FC Bayern Munich),Aktion,Parade. Trainingsgelaende an der Saebener Strasse, Fussball,am 28.08.2017. | Verwendung weltweit
Vágólapra másolva!
Pontos dátum nincs, de Manuel Neuernek, a Bayern München és a német válogatott világbajnok kapusának feltett szándéka, hogy még a szezon végén visszatér szeptemberi súlyos sérülése után.

"Nincs pontos dátum kitűzve. Biztosra kell mennünk, figyelve arra, hogy a testem hogy reagál az utolsó kezelésekre" – mondta Manuel Neuer a Bayern München tévéjének. A 31 éves kapus augusztus végén tért vissza a Bayern kapujába azt követően, hogy áprilisban súlyos lábsérülést szenvedett a Real Madrid ellen Bajnokok Ligája-párharc során.Szeptemberben viszont újra kidőlt, miután eltört a korábban sérült lába.

Manuel Neuer nem sieti el a visszatérést Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

"Nagyon bizakodó vagyok, és biztos vagyok benne, hogy a szezon második felében már vissza tudok térni. A lábam egyre jobban van, nem érzek fájdalmat, azaz jó úton haladok" – mondta Neuer, aki örömmel látja, hogy a helyettesítésével megbízott kollégája, Sven Ulreich remek teljesítményt nyújt a bajnokcsapat kapujában.

Az interjúban ugyan nem kerül szóba, de nyilvánvalóan az is motiválhatja Neuert, hogy nem szeretne lemaradni a június 14-én kezdődő oroszországi vilgábajnokságról, ahol címvédőként száll harcba a német válogatott.