Társoldalunk:

Óriási meglepetés, elvérzett Newcastle-ben a Manchester United!

2018.02.11. 17:22

Hatalmas meglepetésre a Newcastle United 1-0-ra legyőzte a a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság vasárnap délutáni mérkőzésén.

A találkozó elején jobban kezdtek a hazaiak, több ígéretes támadást is vezettek, David de Gea azonban a helyén volt. A félidő közepére mgérkezett a meccsbe a United is, Martial azonban ordító ziccert hibázott, vagy ha úgy tetszik, Dubravka hárított hatalmas bravúrral.

Juan Mata (8) és a Manchester United is térdre kényszerült Newcastle-ben.Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Szünetben José Mourinho alighanem fejmosást tartott a vendégöltözőben, a második játékrészt ugyanis jóval aktívabban kezdte az MU, a kapuba azonban továbbra sem sikerült betalálni. A futball pedig büntetett, a 65. percben Matt Ritchie egy szabadrúgás utáni kavarodást követően okosan lőtte ki a balalsót. 

A hajrában ugyan mindent egy lapra feltéve támadott az egyenlítésért a vörösmezes alakulat, az volt azonban az ember érzése, hogy ha reggelig tart a mérkőzés, akkor sem lő gólt. Nem is változott az eredmény, a Newcastle és Rafa Benítez 1-0-ra legyőzte Mourinho csapatát. A spanyol menedzser hatodik sikerét ünnepelte a portugál szakemberrel szemben, a Specia One-t csak Pep Guardiola győzte le többször, szám szerint kilencszer.