Vágólapra másolva!
Hétfőn már összecsapott egymással a portugál és a magyar U18-as focicsapat, akkor az utolsó percekben lőtték a győztes gólt a portugálok, ezúttal kettővel kaptunk ki.

A szerdai, bragai visszavágón is sokáig gyűrték egymást gól nélkül a csapatok. A magyar válogatott többet birtokolta ugyan a labdát, mint a hétfői találkozón, egy-két kisebb lehetőséget ki is alakított, ám igazán közel csak egy szabadrúgásnál járt a gólszerzéshez – írja az MLSZ tudósítása.

Nem volt könnyű meccs Forrás: mlsz.hu

A 74. és a 89. percben is Diego Brás szerzett gólt, ezzel 2-0-ra nyert Portugália.

Brás szebbik gólja:

„Bár az eredmény nem ezt mutatja, a mérkőzés utolsó negyedórájától eltekintve jobban működött a játékunk, mint két nappal ezelőtt, többet birtokoltuk a labdát, helyenként nyomás alá tudtuk helyezni a hazaiakat. Hasznos tapasztalatokat szerezhettünk ezen a két mérkőzésen, láttunk biztató jeleket, de azt is, hogy sok területen javulnunk kell a következő időszakban" - fogalmazott Németh Antal szövetségi edző a mérkőzés után.

Portugália-Magyarország 2-0 (0-0)
Magyarország: Deczki Máté - Molnár Dominik, Horgosi Donát, Bolla Gergő, Orosz Marcell - Kovács Krisztián (Bach Botond, 55.), Szánthó Regő (Szilágyi Adrián, 75.) - Terbe Botond, Csoboth Kevin (Bence Babinszky, 46,), Horváth Olivér (Szendrei Norbert, 67.) - Tóth Zoltán (Németh Ádám, 46.)