Vágólapra másolva!
Londonban komoly hóhelyzet van, szerda este a Tottenham a Wembley-ben lejátszotta FA-kupa meccsét és a csütörtöki Arsenal-Manchester City bajnokira is úgy készül a két csapat, hogy le fogják játszani.

Az Arsenal és a Manchester City hétvégén a Ligakupa döntőjében küzdött meg egymással, így a bajnokijukat halasztani kellett, de a Premier League-ben is éppen egymással találkozik a két csapat.

A csütörtök esti londoni bajnoki előtt mindenki az időjárással foglalkozik, ugyanis jelenleg is esik a hó az angol fővárosban.

Szerdán így edzettek az Arsenal játékosai Forrás: arsenal.com

Az Arsenal közleménye szerint az Emirates Stadion pályája alkalmas a meccs megrendezésére, de egyeztetni kell a közlekedési hatóságokkal és a rendőrséggel is. A magyar idő szerint 20.45-kor kezdődő meccsre egyébként a Manchester City csapata vonattal érkezik.

Az Arsenal vezetőinek meg kell bizonyosodniuk arról, hogy a szurkolók a meccs előtt és után is tudják majd használni a tömegközlekedési eszközöket, csak akkor rendezhetik meg a találkozót, ugyanis a szurkolók biztonsága a legfontosabb szempont.

Amennyiben a megállókat kora este lezárják a havazás miatt, a meccset biztosan halasztják majd.

Az Arsenal a pálya napoztató rendszerével olvasztja a havat a játéktéren:

Napoztatják a gyepet, de még nem tudni lesz-e meccs Forrás: The Sun