Társoldalunk:

Serie A: április elején rendezik a vasárnapról elhalasztott meccseket

2018.03.05. 21:48

Április 3-án és 4-én rendezik az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnap elhalasztott mérkőzéseinek többségét a La Gazzetta Dello Sport című itáliai sportnap hétfői beszámolója szerint.

A Lazio-Juventus és a Napoli-AS Roma rangadókat, illetve a SPAL-Bologna meccset szombaton lejátszották, a vasárnapi találkozókat azonban a Fiorentina csapatkapitánya, Davide Astori hajnali halála miatt elhalasztották.

A liga hétfői közleménye szerint a Benevento-Hellas Verona, a Chievo-Sassuolo, a Genoa-Cagliari, a Torino-Crotone és az Udinese-Fiorentina meccseket április 3-án és 4-én rendezik, az Atalanta-Sampdoria meccset pedig április 11-én.

A tervek szerint az Olasz Kupa döntőjét elhalaszhatjákForrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az AC Milan-Internazionale rangadónak a vörös-feketék Európa Liga-kötelezettsége miatt egyelőre nem találtak új időpontot. A tervek szerint az Olasz Kupa döntőjét - amelyben az AC Milan ellenfele a Juventus lesz - május 9-ről elhalasztják, a milánói bajnoki derbit ezen a napon, a kupafinálét pedig május 20-án rendeznék.

Az egykori válogatott hátvédet, Davide Astorit vasárnap hajnalban álmában érte a halál, szívrohamot kapott a firenzei csapat udinei szállásán. A 31 éves futballista tragédiája miatt az élvonal és a másodosztály vasárnapi mérkőzéseit elhalasztották.