Társoldalunk:

Mourinho melegebb éghajlatra küldte csapatát félidőben

2018.03.06. 07:46

A Manchester United a Crystal Palace otthonában nyert bajnokit hétfő este úgy, hogy a manchesteriek már 2-0-s hátrányban is voltak.

José Mourinho csapata egygólos hátrányban volt félidőben, ezért már a szünetben támadóbb alakzatra váltott, Scott McTominay helyére beküldte Marcus Rashfordot, de csapata hamar kétgólos hátrányba került a második félidőben.

José Mourinho látszólag nem hitt végig a sikerbenForrás: AFP/Glyn Kirk

„Fantasztikus meccs volt, a nézők biztosan remekül szórakoztak. Nekem már kicsit nehezebb volt, hiszen a játékosaim rengeteg hibát vétettek. A hozzáállás remek volt, a második félidőben jól is játszottunk, de rengeteg védelmi hibánk volt és most nem csak a hátvédekre gondolok. A félidőben komoly fejmosás volt az öltözőben, de ebből nem szeretnék idézni, mert túl sokat kellene kisípolni" – mondta Mourinho.

Mourinho kritikus volt csapatával, amely botrányos, gyerekes hibát követett el a második bekapott gól előtt, de ezt követően minden megváltozott.

„Sikerült fordítanunk a Chelsea ellen is, de 2-0-ról visszajönni idegenben, ráadásul az utolsó percben, az egészen más. Jó érzésekkel lehet így tovább küzdeni az első négy helyért, kellenek a pontok és az ilyen élmények is. Kollégám, Roy Hodgson remek munkát végzett, nem érzem azt, hogy elrontottak volna valamit, jól kontráztak, csak gratulálni tudok a Palace-nak" – tette hozzá Mourinho.