Vágólapra másolva!
A magyar női labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott szerdán a finn csapattól, ezzel az utolsó helyen zárta a 12 csapatos Ciprus Kupa felkészülési tornát.

Markó Edina együttese a Paralimniben rendezett szerdai mérkőzés első félidejének 21. percében került hátrányba, a végeredmény pedig a 60. percben alakult ki. A hazai szövetség honlapjának tudósítása szerint az első félidő első felében a finnek kontrollálták a játékot, a gól után azonban feljavult a magyar csapat, helyzetei is adódtak. A fordulás után egy darabig még benne volt a levegőben, hogy összejön az egyenlítés, de a finnek lassan visszavették az irányítást.

A 12. helyen zárt a válogatott Forrás: mlsz.hu

A magyarok múlt szerdán 2-0-ra kikaptak a Koreai NDK-tól, majd pénteken 1-0-ra a Dél-afrikai Köztársaságtól, hétfőn pedig 1-1-es döntetlent játszottak a szlovákokkal.

- értékelt az mlsz.hu-nak a szövetségi kapitány. - A nálunk magasabban rangsorolt csapatok ellen nehezen tudjuk kapott gól nélkül zárni a meccseinket, ezért nem fér bele a játékunkba, hogy

sorra kihagyjuk a helyzeteinket, sajnos ma is három-négy komoly lehetőségünk maradt kihasználatlanul,

így nem lehetett esélyünk a bravúrra."

A válogatott sorozatban harmadszor kezdte az évet a ciprusi meghívásos tornán. Legközelebb április elején lép pályára: 5-én a svédeket fogadja Szombathelyen vb-selejtezőn, majd négy nappal később Horvátországban folytatja a sorozatot.