Társoldalunk:

A Honvéd focistája elkésett a megbeszélésről, kitették a keretből

2018.03.08. 17:24

A Honvéd labdarúgócsapatának kongói csatára, Kadima Kabangu eredetileg bekerült a Siófok elleni szerdai Magyar Kupa-mérkőzés keretébe, a meccs előtt a szövetség honlapján található jegyzőkönyvben is szerepelt a neve, de aztán a találkozón mégsem volt jelen. Mint kiderült, elkésett találkozót megelőző megbeszélésről, emiatt kikerült a meccskeretből.

Az nso.hu értesülései szerint a Honvéd csatára, Kadima Kabangu elkésett a Siófok elleni szerdai Magyar Kupa-mérkőzést megelőző megbeszélésről, emiatt kikerült a meccskeretből.

Kadima Kabangu elkésett a meccs előtti megbeszélésről, kitették a keretbőlForrás: honvedfc.hu

Később ugyan megérkezett, de miután megtudta, hogy nem léphet pályára, jóval a mérkőzés előtt el is hagyta a Bozsik-stadiont. A csatár így már nem is láthatta, ahogy társai 2–1-re győztek a Siófok ellen, és 4–3-as összesítéssel bejutottak a legjobb nyolc közé.

Kabangu eddig sem tartozott az alapemberek közé Kispesten, ősszel nyolc tétmeccsen játszott az első csapatban, igaz, az NB I-ben így is szerzett két gólt. Nagy kérdés, hogy a szerdai késése után hogyan tervez majd vele a télen érkezett új vezetőedző, Supka Attila.