Megszületett Messi harmadik kisfia

Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish league football match FC Barcelona against Club Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 04, 2018. / AFP PHOTO / Pau Barrena
Vágólapra másolva!
A Clarín című argentin hírportál arról számolt be, hogy egy barcelonai klinikán megszületett Lionel Messi újabb gyermeke. A listavezető FC Barcelona éppen ezért nem számíthat az argentín játékára szombat este a Málaga elleni idegenbeli mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

A katalán klub közleménye szerint az ötszörös aranylabdás argentin támadó személyes okok miatt az utolsó percben döntött úgy, hogy nem utazik el a csapattal. Helyét a keretben a kolumbiai válogatott középhátvéd, Yerry Mina veszi át.

Messi gyermeke születése miatt hagyja ki a Málaga elleni bajnokit Forrás: AFP/Pau Barrena

A történtek tudatában aligha meglepő a döntés.

Az újszülött gyermek a Ciro nevet kapta,

az énekes Andrés Ciro Martínez iránti tiszteletből. A hírt a sportoló egyik családtagja megerősítette a lapnak és azt közölte, hogy minden rendben zajlott.

Messinek eddig két fia volt, az ötéves Thiago és a kétéves Mateo.

A Barcelona - amely 20.45-kor lép pályára Málagán - előnye 27 fordulót követően 8 pont az Atlético Madrid és 15 a címvédő Real Madrid előtt.