Társoldalunk:

Kirohant a WC-re a pályáról a Real sztárja

2018.03.11. 09:39

A világ legprózaibb oka állt Sergio Ramos hirtelen távozása mögött a Real Madrid Eibar elleni bajnokijának hajrájában.

Meglehetősen szokatlan jelenet játszódott le a szombati Eibar–Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzésen, amikor a vendégek csapatkapitánya, Sergio Ramos a lefújás előtt tíz perccel valamit mondott a játékvezetőnek, majd futva elhagyta a pályát. Nos, nem kell semmilyen nagy dologra gondolni... illetve, dehogynem, pont arra kell.

A világklasszis védőt ugyanis a természet hívta, és ilyen esetben bajosan lehet nemet mondani. 

A dolog igen komoly lehetett, ha hihetünk a meglehetősen plasztikusan fogalmazó Zinedine Zidane-nak - és semmi okunk, hogy ne így tegyünk - akkor bizony már rajzolt a vége, amikor Ramos a WC felé vette az irányt.

"Ramosnak sz..nia kellett, úgyhogy inkább beszaladt a WC-re. Ez van, ha hív a természet. Visszatért a pályára, feltöltődve, gólt lőttünk, mehetünk haza, szóval le is zárhatjuk ezt a témát" - intézte el a történteket a szenvtelen francia. A Real Madrid egyébként 2-1-re megnyerte a mérkőzést.

A kiváló védő esete korántsem példa nélküli a sportban. A leghíresebb eset a korábbi nagyszerű angol csatár, Gary Lineker nevéhez fűződik, aki az 1990-es világbajnokságon, az Írország elleni csoportmérkőzésen - szégyen, nem szégyen - a pályán könnyített magán.