Társoldalunk:

Dárdai: A mérkőzés után el akartam tüntetni az összes kaput

2018.03.12. 12:37

A német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Hertha BSC gólnélküli döntetlent játszott a Freiburggal a berlini Olimpiai Stadionban. Dárdai Pál csapata zsinórban negyedik bajnoki mérkőzésen maradt gólképtelen, azonban a magyar szakember nem aggódik. Úgy érzi, nem szabad rágörcsölni a gólszerzésre, mert attól csak rosszabb lesz a helyzet.

A mérkőzés után el akartam tüntetni az összes kaput az edzőpályáról, hátha ettől a hétvégén éhesebbek lesznek a srácok - mondta Dárdai Pál a bz-berlin.de-nek - Persze, ez csak akasztófahumor. Éppen az ellenkezőjét fogjuk csinálni, többé nem veszem a számra a gól szót. Ezen a héten nem fogok az elhibázott lehetőségekről, gólokról, gólcsendről beszélni." 

Dárdai Pál csapata hétvégén a kiesőhelyen álló Hamburghoz látogatForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache

A berlini csapat vezetőedzője úérzi, nem szabad rágörcsölni a gólszerzése, mert az éppen a kitűzött cél ellenkezőjét idézné elő.

„Pozitívnak kell maradnunk, nem szabad, hogy rossz lelkiismerete legyen a fiúknak. Harminc gólt szereztünk eddig, ez nem rossz szám. Előbb-utóbb ismét be fogunk találni" - tette hozzá Dárdai Pál, akinek a csapata a következő fordulóban a 13 bajnoki mérkőzés óta nyeretlen Hamburghoz látogat.