Vágólapra másolva!
A francia Le 10 Sport információi szerint a Paris Saint-Germain minden követ megmozgat a nyáron, hogy Párizsba csábítsa a Premier League előző szezonjának legjobb játékosát, N'Golo Kantét.

A Chelsea védekező-középpályása a világ egyik, ha nem a legjobbja a posztján, így érthető a párizsi érdeklődés. A Ligue 1 listavezetője alighanem a karrierje végén járó Thiago Motta utódját keresi, Kanténál jobb alternatívát pedig nem is találhatna.

Kanté lehet a Paris Saint-Germain első számú nyári kiszemeltje Forrás: NurPhoto/Kieran Galvin/NurPhoto/Kieran Galvin

Hogy Londonban mit szólnak a hírhez, az jó kérdés, mindenesetre a klub már többször bizonyította a közelmúltban, hogy megfelelő anyagi ajánlat esetén kulcsjátékosait is képes elengedni. Ráadásul egyelőre a következő szezonban való Bajnokok Ligája-szereplés sem biztos, mivel jelenleg csak ötödik a bajnokságban Antonio Conte együttese, ami tovább nehezítené a sztárok megtartását. És ha már az olasz mester szóba került, Franciaországban arról is cikkeznek, hogy ő lehet Unai Emery utódja a párizsi kispadon, így akár kéz a kézben tehetnék át székhelyüket a Stamford Bridge-ről a Parc des Princesbe.