Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid csütörtkön este Moszkvában lép pályára a Lokomotiv ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján. A spanyolok a hazai 3-0 után gyakorlatilag páholyban érezhetik magukat, nem úgy az egyesület vezérigazgatója, Gil Marin, aki kénytelen volt a moszkvai reptéren tölteni az éjszakát, miután elhagyta az útlevelét.

Tom Hanks a Terminálban nyújtott nagyszerű alakításának köszönhetően már láthattuk, nagyjából milyen az élet egy olyan ember számára, akit nem engednek ki a repülőtérről. Valami hasonló élményben lehetett része Gil Marinnak is, kedden délután ugyanis, amikor az Atlético gépe landolt Moszkvában, egy ellenőrzésnél nem találta az útlevelét - számolt be az esetről a Marca.

Madridba nem akart visszarepülni, így inkább azt a lehetőséget választotta, hogy a reptérhez tartozó hotelben tölti az éjszakát és megvárja, amíg a Spanyol Nagykövetség kiállít neki egy hivatalos dokumentumot. Ez szerdán megtörtént, így Marin csatlakozhatott a csapathoz.

A többiekkel egyébként nem volt gond, az Atlético játékosai és stábja rendben elfoglalta a szállását, így nyugodtan készülhet a csütörtökön 17 órakor kezdődő Lokomotiv elleni visszavágóra.

Íme, az első meccs összefoglalója: