Kokorin térdében elszakadt a keresztszalag

Zenit St Petersburg v RB Leipzig - UEFA Europa League Round of 16: Second Leg Ball Club Aleksandr Kokorin Soccer Competition Round FC Zenit Saint Petersburg Match - Sport RB Leipzig Russia Second Leg Soccer SPORT UEFA EUROPA LEAGUE FBL EUR C3 ZENIT LEIPZI
Aleksandr Kokorin (C) of FC Zenit Saint Petersburg reacts as he is carried off the pitch during the UEFA Europa League Round of 16 second leg match between FC Zenit St. Petersburg and RB Leipzig at Saint Petersburg Stadium on March 15, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Súlyos térdsérülést szenvedett Alekszandr Kokorin, a szentpétervári Zenit és az orosz válogatott labdarúgója, így veszélybe került szereplése a nyári, hazájában sorra kerülő világbajnokságon.

A 26 esztendős csatárnak a Gulácsi Pétert foglalkoztató német RB Leipzig elleni csütörtöki, Európa Liga-nyolcaddöntő visszavágó első perceiben szakadt el a jobb térdében a keresztszalag. Kokorint Rómában fogják kivizsgálni, és ha szükség van rá, műteni is.

Kokorin eddig 48-szor szerepelt az orosz válogatottban és 12-szer volt eredményes. Ő a harmadik sérült a vb-re készülő keretben. Korábban két hátvéd, Viktor Vaszin és Georgij Dzsikija dőlt ki a sorból.

A házigazda oroszok a szaúdiakkal, az egyiptomiakkal és az uruguayiakkal vannak azonos csoportban a június 14-én rajtoló vb-n.