Győzelembe hajszolta a Fradit a Tábor

A ferencvárosi szurkolók remek hangulatot csináltak a Groupama Arénában
Vágólapra másolva!
Sokáig emlékezetes mérkőzésen nyert 3-1-re a listavezető Ferencváros a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I szombat esti találkozóján. A meccset a hajrában két góllal megfordító Fradi a több mint 4000 fős B-közép (Tábor) nagyszerű és sportszerű szurkolása nélkül aligha érhette volna el ezt a sikert.

A pocsék időjárási körülmények ellenére 8411 néző tekintette meg a helyszínen a Puskás Akadémia vendégjátékát. Pintér Attila csapata Henty góljával 1-0-ra vezetett, Otigba egyenlítő gólja után viszont már-már úgy tűnt, hogy az egyik pontot elviszi idegenből a PAFC. Ám ekkor a Fradi fantasztikus hajrába kezdett. Íme a hazaiak második gólja.

Külön ki kell emelni, hogy a szurkolók akkor is a csapat mellett álltak, amikor az ellenfél 1-0-ra vezetett. A nézők végig biztatták a Fradit, semmilyen rendbontás nem történt. Az pedig különösen megható volt, hogy a lefújás után még húsz percig a stadionban ünnepelt a B-közép, többek között a Himnuszt is elénekelve.

Ha valaki nem ismerte volna fel a dalt, itt van eredetiben:

Nem véletlen, hogy a meccs után a klubvezetés e-mailben köszönte meg a szurkolást. Ezt a 3-1-es győzelmet a csapat és a közönség együtt hozta össze.

Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencváros-Puskás Akadémia mérkőzésen Forrás: MTI/Illyés Tibor

A 23. fordulót követően a Ferencváros 50 ponttal vezeti a bajnokságot, de a 47 pontos és második helyezett Videoton egy meccsel kevesebbet játszott.