Társoldalunk:

Újra kellett éleszteni egy Fradi-szurkolót a Groupama Arénában

2018.03.19. 07:24

Megállt a szíve egy 29 éves Fradi-szurkolónak a hétvégi Ferencváros-Puskás Akadémia NBI-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésen - írja a Blikk.

A 3-1-es hazai győzelem örömét beárnyékolta, hogy újra kellett éleszteni a zöld-fehér klub egyik szurkolóját. A Blikk úgy tudja, hárman siettek a fiatalemberhez, azonnal megkezdték az ellátását. 

Szívmasszázst alkalmaztak nála, emellett az újraélesztő készüléket is be kellett vetni. Néhány perc alatt sikerrel jártak, végül hordágyon vitték el az eszméletlen férfit a tribünről, majd mentőautó vitte kórházba. Állapotáról nincs hír.

Nem volt felhőtlen a Fradi-tábor örömeForrás: MTI/Illyés Tibor

Több mint nyolcezer néző volt a mérkőzésen, mindenkit sokkolt az eset. Rengetegen aggódnak a fiatalemberért, a világhálós közösségi fórumon folyamatosan érdeklődnek a hogylétéről. Egy hozzászóló nyújtott információt számukra.

A lányom barátja, a Merényi intenzívéről átvitték egy másik kórházba agyi CT-re. A lányom vele van, sajnos, nincs még magánál, egyelőre ennyit tudok" – írta az ulloi129.hu című portálon egy szurkoló.

A meccset hatalmas csatában megnyerte a listavezető Ferencváros, a szurkolók most abban bíznak, hogy társuk is megnyeri a harcát, és felépül.