Társoldalunk:

Mayweather megvenné a Newcastle Unitedet, odacsábítaná Ronaldót

2018.03.20. 08:22

A Daily Star információi szerint - amit szinte az összes angol lap átvett - a világhírű bokszoló, Floyd Mayweather azon gondolkodik, hogy focicsapatba fektet be, és megveszi a Premier League-ban szereplő Newcastle Unitedet.

És ha már megvette az angol első osztályú klubot, akkor oda is vinné jó barátját, Cristiano Ronaldót.

Mayweather és Ronaldo most még csak barátok, később akár főnök-beosztott viszonyban is lehetnekForrás: Cristiano Ronaldo Instagram

"Belevinni a szívedet az üzleti ügyekbe - ez a leggyorsabb módja annak, hogy elveszítsd a pénzedet. De ha egy komoly üzleti tervvel áll elém valaki, és azt mondja, hogy ezzel anyagilag jól járhatok, akkor bele fogok vágni. A futball nem a szakterületem, de mindenhol vannak kapcsolataim. Cristiano Ronaldo régóta a haverom, talán el tudnám érni nála, hogy a Newcastle-ben fejezze be a karrierjét" - mondta a lapnak a köztudottan vagyonos amerikai bokszoló.

Mike Ashley eladná a tabellán 13. helyen álló csapatotForrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Hogy mekkora esély van arra, hogy mindebből valóság lesz, nem tudni, az viszont tény, hogy a Newcastle Unitednek jól jönne egy befektető. A klub tulajdonosa, Mike Ashley tavaly ősszel jelentette be, hogy megválna a csapattól.