Vágólapra másolva!
A chilei Alexis Sánchez januárban nagy reményekkel igazolt az Arsenaltól a Manchester Unitedhoz, de José Mourinho játékrendszerében egyelőre nem találja a helyét. A dél-amerikai támadó állítólag boldogtalan az új állomáshelyén, és korántsem kizárt, hogy a nyári átigazolási időszakban távozik a Vörös Ördögöktől.

A 29 éves támadó azzal, hogy januárban aláírt a Manchester Unitedhoz a Premier League legjobban fizetett játékosa lett. A heti keresete 600 ezer font, ez elég ahhoz, hogy feszültséget generáljon az öltözőben. A chilei játékos azonban korántsem szolgálja meg a csillagászati fizetését,

10 mérkőzésen eddig egy gólt szerzett és két gólpassz adott.

Alexis Sánchez a Brighton elleni FA-kupa mérkőzésen már a kispadot koptatta Forrás: AFP/Oli Scarff

A Bajnokok Ligájában, az FA-kupában és a Premier League-ben is felállított egy negatív rekordot: senki nem veszítette el nála többször a labdát egy meccsen sem.

Egy Manchester Unitedhoz közeli forrás a Daily Mailnek elmondta, hogy ha Sánchez így folytatja, könnyen az argentin Ángel Di Maria sorsára juthat, aki csak egy szezont élt meg a Vörös Ördögöknél.

Angol beszámolók szerint Alexis Sánchez korántsem örvend nagy népszerűségnek a Manchester United öltözőjében. A csapat carringtoni edzőközpontjában rendre kedvtelenül lézeng, ráadásul a társai nélkül, elszeparáltan jár étkezni az ebédlőbe.