Iniesta még nem döntött, hol folytatja

fbl Horizontal
Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta controls the ball during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 football match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium in London on February 20, 2018. / AFP PHOTO / Glyn KIRK
Vágólapra másolva!
Andrés Iniesta továbbra sem tudja, hogy a következő szezonban is a Barcelona labdarúgója lesz-e, vagy elszerződik Kínába.

A 33 éves középpályás múlt héten jelentette be, hogy komoly ajánlatot kapott a Távol-Keletről, s április végéig hozza meg döntését jövőjéről.

Andrés Iniesta még nem tudott dönteni Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Sok minden kavarog a fejemben, néhány gondolat erősebb a többinél" - mondta Iniesta a Cadena Ser rádióban. "Még van néhány hetem dönteni, de ez lesz karrierem egyik legfontosabb elhatározása" - jelentette ki a Barcelona saját nevelésű labdarúgója, aki ugyan tavaly októberben "életre szóló" szerződést kötött a katalán együttessel, de sérülései, illetve Philippe Coutinho érkezése miatt keveset játszik.

"Abban a korban vagyok, amikor változnak a dolgok, s új, izgalmas lehetőségek adódnak" - fogalmazott a világ- és Európa-bajnok játékos, aki szerint ha a sérülések nem szólnak közbe, még két szezonon keresztül helye lenne a Barcelona kezdőcsapatában.

A középpályás 2002-ben debütált a katalán együttesben, és az azóta eltelt időben harminc trófeát nyert, amivel rekorder a spanyol futballisták között.