Usain Bolt a Borussia Dortmundnál edzett - képek

Usain BOLT trainiert  am Freitag beim BVB Leichtathlet Freisteller LA Sportarten ENGLAND United Kingdom Sportler WM SP Leichtathletin Meisterschaften 2017 Weltmeisterschaft Weltmeisterschaften ATHLETICS Sport Sports Track and Field 17 angeschnittenes Einz
Usain Bolt arbeitet weiter an seiner Fussballkarriere. Am Freitagvorwithtag will er zusammen with den Spielern von Borussia Dortmund trainieren. FOTOMONTAGE; Usain BOLT (JAM) auf einer Ehrenrunde zum Abschied seiner Kariere, gesture, gesture, am 13.08.2017 Leichtathletik Weltmeisterschaft 2017 in London/ Grossbritannien, vom 04.08. - 13.08.2017. Â |usage worldwide
Vágólapra másolva!
A 31 éves, nyolcszoros olimpiai bajnok atléta, Usain Bolt csütörtökön részt vett a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzésén.

A 31 éves jamaicai sprinter régi álma vált valóra azzal, hogy egy topcsapattal tréningezhet.

Bolt örömmel számolt be első edzéséről (lapozzon a képek között):

First day of training #BVBOLT #NewLevels @bvb09 @pumafootball

Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) által megosztott bejegyzés,

Bolt pénteken is a csapattal készül majd, az edzés nyilvános lesz, a várakozások szerint nagyon sok szurkoló látogat majd ki, hogy lássa a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartóját.

A jelek szerint mindenki örül a vendégnek Forrás: bvb.de

Egyébként már az első edzésén olyan sztárokkal térningezhetett együtt, mint Marco Reus vagy éppen a világbajnok Mario Götze.

Bolt koncentrál Forrás: bvb.de

Az sem titok senkinek, hogy a sztársportoló és a Dortmund között a német sportszergyártó jelenti a kapcsolatot. Természetesen a további fejleményekről is beszámolunk majd.