Kitört a Zlatan-láz: elfogytak az Ibra-mezek Amerikában

Los Angeles FC v Los Angeles Galaxy GettyImageRank2 SPORT Soccer Major League Soccer
CARSON, CA - MARCH 31: Zlatan Ibrahimovic #9 of Los Angeles Galaxy celebrates after scoring a goal in the second half of the game against the Los Angeles FC at StubHub Center on March 31, 2018 in Carson, California. Jayne Kamin-Oncea/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic még csak egyetlen mérkőzést játszott az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy csapatában, de már most hatalmas őrület veszi körül. Persze ehhez le kellett tennie először a névjegyét, ami a bemutatkozásával összejött.

Ibrahimovic első amerikai meccsén a 70. percben állt be kétgólos Galaxy-hátránynál, a többi pedig már történelem. Egy csapásra helyi hős vált belőle, egész Amerika a lábai előtt hever. Ezt onnan is lehet tudni, hogy a nevével ellátott hivatalos mezek szinte teljesen elfogytak a Galaxy- és az MLS-shopból - mindössze 6 db L-es méretű trikó maradt, írja a Daily Mail.

Hatalmas a kereslet Ibrahimovic meze iránt Forrás: MLS Store

Pedig igencsak borsos ára van a terméknek, 180 dollárt kérnek érte, ami több mint 45000 forintnak felel meg. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor töltik fel a készletet, addig is a szurkolók türelmét kérik.