Bébibummra készülnek Rómában a Barca-verés után

AS Roma v FC Barcelona - UEFA Champions League Quarter Final Second Leg  rome olimpico stadium CHAMPIONS LEAGUE UEFA FOOTBALL soccer
Rome players celebrating the qualification at Olimpico Stadium in Rome, Italy on April 10, 2018, during UEFA Champions League Quarter Final second leg match between AS Roma and FC Barcelona. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Rómában érthetően nem bírnak betelni a kedd esti, csodaszámba menő Bajnokok Ligája továbbjutással és a verhetetlennek hitt Barcelona 3-0-s kiütésével. Ezúttal az olasz klub twitter-oldalán jelent meg egy vicces poszt, amely szerint kilenc hónap múlva alaposan megugorhat az örök város népessége. 

Az AS Roma alakulata az idegenbeli 4-1-es vereség után hazai pályán 3-0-ra verte a Barcelona együttesét, így 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal a Farkasok jutottak az elődöntőbe.

A csapat twitter oldalának vannak ötletei, hogy a boldog szurkolók a szenzációs siker után mivel tölthették a kedd estét/éjszakát és fel is készültek a következményekre.

Szabadfordításban nagyjából ez az üzenet lényege a bébiknek készült, Roma címeres body mellé:

"Van egy olyan érzésünk, hogy 9 hónap múlva ebből elég sokat fogunk eladni".

2019 januárjában kiderül...